RO
/
ENG
Conectare
Concurs

Concurs

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK “DOCTOR STRANGE”


 CINE GOLD ROMANIA· 16 – 27 MAI 2022

 dureaza 3 minute citirea regulamentului

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”DOCTOR STRANGE” (denumit in continuare „Concursul”) este CINE GOLD Romania, cu sediul in Sibiu, Str. Closca, nr. 3. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Concursul va fi operat prin intermediul S.C. CINE GOLD S.R.L., cu sediul in Sibiu, Str. Closca nr. 3, C.U.I. RO 36 42 43 17, inregistrata cu Nr. Ord. Reg. Comertului J32 /2307 /24.11.2021.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 16-27 mai 2022, fiind anuntat pe pagina de Facebook a companiei CINE GOLD.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului Regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlaltor companii implicate in aceasta actiune, si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si inafara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla informatii legate de concurs de pe pagina de facebook Cine GOLD.

Exista cativa pasi simplii pe care trebuie sa-i urmati pentru a intra in extragerea care va avea loc in data de 30.05.2022 ora 19:00.

  1. LIKE ACESTEI POSTARI
  2. SHARE ACESTEI POSTARI
  3. LASA UN COMENTARIU IN CARE SA NE IMPARTASESTI MOTIVUL PENTRU CARE TI-A PLACUT “DOCTOR STRANGE”

Castigatorii isi vor putea ridica premiul din incinta cinematografului, pe baza mesajului primit de la CINEGOLD prin intermediul facebook.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI


Se vor acorda ca premii 6 produse: 1 agenda, 1 sapca, 1 rucsac, 1 breloc de chei si 2 insigne inscriptionate DOCTOR STRANGE.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI


Castigatorii vor fi desemnti prin tragere la sorti dintre cei care indeplinesc conditiile de mai sus. Toti participantii la concursul “DOCTOR STRANGE” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI


Castigatorii acestui concurs vor fi informati cu privire la rezultatul tragerii la sorti in data de 30.05.2022, ora 19:00. Premiile se vor ridica de la casele de bilete CineGold, din incinta Promenada Mall Sibiu.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 27.05.2022, ora 23:59 si poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora - care face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Cine GOLD Romania. Prin participarea la acest Concurs, utilizatorii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificare a prezentului Regulament va fi comunicata pe https://www.facebook.com/CineGoldSibiu/ .

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE


Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Cine GOLD si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente.