RO
/
ENG
Conectare

Regulament card fidelitate

REGULI, TERMENI SI CONDITII


Art. 1 Organizator-Identitatea operatorului-Scopul prelucrarii

Acest Program de fidelizare este organizat si desfasurat de societatea SC CINE GOLD SRL, reprezentata prin administrator Miron Despina, cu sediul in Bucuresti,  Str. Buzesti, nr. 85, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti, sub nr. J40/10858/2016 si CUI RO36424317.

 

Prin obtinerea si utilizarea Cardului de fidelitate (denumit in continuare ”Cardul”), participantii isi exprima acordul cu privire la participarea la Programul de fidelizare in conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial. De asemenea, Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare, in mod gratuit, oricarui participant, in locatia CineGOLD si pe site-ul www.cinegold.ro


Art. 2 Conditii de participare

Orice persoana fizica in varsta de cel putin 14 ani poate intra in posesia Cardului de fidelitate CineGOLD. Eliberarea cardului se face doar dupa completarea formularului de inscriere in Programul de fidelizare.

 

Participantii sunt obligati sa completeze toate campurile cuprinse in formularul de inscriere prezentat in Anexa 1, respectiv: nume, prenume, data nasterii, telefon, sex, oras, strada si adresa e-mail dupa caz, sa semneze formularul (in cazul formularului fizic), precum si sa bifeze cele doua optiuni:

 

•sunt de acord ca CineGOLD sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru emiterea cardului de fidelitate;
•sunt de acord cu Termenii si Conditiile CineGOLD Card;
Formularele de inscriere sunt disponibile in format fizic la receptia cinematografului CineGOLD, str. Lector 1-3 A, Sibiu – Mall Promenada, cat si online pe site-ul www.cinegold.ro

 

CineGOLD Card si toate drepturile de autor, marca comerciala si alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu cardul, raman in proprietatea SC CINEGOLD SRL.

 

CineGOLD accepta reclamatii legate de CineGOLD Card, dar numai insotite de bonul fiscal pentru produsele cumparate, folosind cardul de fidelitate.

 

In cazul unei dispute, decizia conducerii CineGOLD este definitiva.

 

Cine GOLD SRL isi rezerva dreptul de a anula un card in urmatoarele cazuri :
1.    Daca posesorul de card a incalcat oricare dintre regulile specificate in prezentul regulament; 
2.    In cazul in care posesorul de card a fost evacuat din cinematograf ca urmare a comportamentului necorespunzator;
3.    In cazul in care posesorul de card a utilizat cardul in mod fraudulos;

Angajatii SC CINE GOLD SRL, nu pot beneficia de facilitatile oferite de CineGOLD Card;


Art. 3 Obtinerea cardului de fidelitate CineGOLD

 

CineGOLD Card este un card nebancar, cu banda magnetica, destinat exclusiv utilizarii de catre titular pentru plata produselor disponibile in cadrul cinematografului, prin utilizarea punctelor de fidelitate acumulate.

 

Fiecare card are un numar de serie unic, astfel incat, in cazul in care este pierdut, furat ori deteriorat, pe baza unor date minime de identificare ale solicitantului (nume, prenume si data nasterii), permite suspendarea sau inlocuirea lui.

 

Fiecare persoana are dreptul la un singur card de fidelitate. Angajatii CineGOLD nu pot fi detinatorii acestui tip de card.

 

Cardul va fi eliberat in maxim 20 zile lucratoare si va fi ridicat din locatia CineGOLD. CineGOLD va pastra cardul solicitantului pentru o perioada de 20 de zile lucratoare si isi rezerva dreptul de a-l dezactiva in situatia in care persoana care l-a solicitat nu il ridica in acest termen. In acest din urma caz, eliberarea unui nou Card de fidelitate presupune completarea unui nou formular de solicitare Card CineGOLD de catre solicitant.

 

Punctele de fidelitate sunt valabile timp de un an, dupa care se anuleaza automat.


Art. 4 Beneficii si avantaje 

 

Cardul de fidelitate CineGOLD ofera urmatoarele beneficii:

 

1. CineGOLD Card este modul in care CineGOLD ii rasplateste pe toti clientii sai fideli. La cumparaturi efectuate de dumneavoastra in incinta cinematografului cat si pe online (aplicatia de mobil si www.cinegold.ro), acumulati puncte ce pot fi ulterior transformate in produse, cu exceptia biletelor de film.

 

2. Intra in randul posesorilor CineGOLD Card si te vei bucura de avantajele sale, inca de la primele utilizari. Noi iti transformam toate cumparaturile in puncte pentru ca mai apoi, tu sa le poti valorifica asa cum crezi de cuviinta in interiorul cinematografului nostru. Pentru fiecare 10 lei platiti, vei acumula 1 punct (Ex: 50 lei = 5 puncte).

 

3. La fiecare 10 lei cheltuiti ( fie pe bilete si/sau produse concession si cafenea cinema) se va adauga 1 punct pe cardul clientului; prin urmare punctele se vor acumula in functie de suma cheltuita in cadrul tranzactiilor;

 

4. Un punct acumulat se poate cheltui doar pentru produsele concession; Produsele vor avea pretul stabilit si in puncta ( de exemplu un popcorn mic costa 7 lei sau 7 de puncte => la 70 de lei cheltuiti de client la casele de marcat acesta primeste un beneficiu de 7 lei ).  Produsele pot fi achizitionate doar in cazul in care detinatorul cardului are acumulate toate punctele necesare achitarii contravalorii respective. Nu se poate face plata partiala in puncte; 

 

Prin urmare, punctele se vor acumula in functie de suma cheltuita in cadrul tranzactiilor. Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acorda puncte pentru fractii mai mici de 10 lei intregi platiti, toate preturile rotunjindu-se in minus. Astfel, daca, clientul cumpara produse in valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.

 

5. Se pot acumula maxim 30 de puncte pe zi, numai de catre titularul cardului, doar prin prezentarea cardului de fidelitate inainte de incheierea tranzactiei. Prezentarea cardului ulterior inchiderii tranzactiei nu da dreptul titularului sa ceara punctele tranzactiei respective. Pentru fiecare tranzactie se poate valida doar un singur card; se pot acumula puncte pentru maxim 3 tranzactii/zi/card. 

 

6. CineGOLD isi rezerva dreptul de a anula punctele inregistrate pentru tranzactii care au fost ulterior anulate.

 

7. Vino de ziua ta de nastere la CineGOLD, iar punctele aferente tranzactiilor din aceasta zi se vor dubla.

 

8. Pentru tranzactiile la ATM si online, punctele doar se acumuleaza; dupa descarcarea aplicatiei acumularea se face pe baza de QR code; Achizitia beneficiilor se face exclusiv la casele de bilete.

 

9. CineGOLD pune la dispozitia titularilor de carduri posibilitatea de a avea acces la beneficiile oferite de companiile partenere (cum ar fi MARA MURA SI NARCOFFEE ROASTRES si altele pe viitor ) orice  promotii suplimetare oferite de CineGOLD (proiectii exclusive, previzualizari/avanpremiere speciale, evenimente lansare film/continut alternativ, parcare gratuita ) vor fi anuntate prin sms sau email;
    

Art. 5 Folosirea cardului

 

Cardul va putea fi utilizat in locatia CineGOLD, pentru achizitia de produse in baza punctelor cu exceptia biletelor de film. Daca posesorul de card nu are cardul asupra sa, in momentul achizitiei, nu poate beneficia de avantajele mentionate. Pentru folosirea punctelor, titularul cardului va trebui sa anunte in momentul achizitionarii produselor ca este posesor de card de fidelitate. Cardul este personal si netransmisibil, titularul cardului asumandu-si intreaga responsabilitate cu privire la orice potentiala problema legata de utilizarea cardului de catre alte persoane.

 

CineGOLD Card este un card nominal ce poate fi utilizat doar de catre titular, nefiind transmisibil. Pentru a verifica identitatea detinatorului, angajatii CineGOLD pot solicita prezentarea unui act de identitate.

 

Pentru o tranzactie se poate valida doar un singur card.

 

CineGOLD isi rezerva dreptul de a anula punctele inregistrate pentru tranzactii care au fost ulterior anulate;

 

Punctele nu pot fi schimbate in bani si nu sunt transferabile; 

 

Numarul de puncte acumulate precum si istoricul tranzactiilor poate fi consultat la casele de bilete din incinta cinematografului, in baza cardului de fidelitate sau pe online in contul personal CineGOLD, daca logarea in cont s-a facut cu aceeasi adresa de email pe baza caruia a fost emis cardul de fidelitate.

 

Clientul poate cheltui punctele achizitionand doar produse concession, in limita punctelor disponibile pe card. Aceste produse vor avea o valoare in lei si o valoare in puncte, posesorii cardului avand posibilitatea achitarii totale cu puncte de loialitate.

 

Pentru a achizitiona un produs, detinatorul cardului poate face plata cu puncte de fidelitate, iar diferenta pana la pretul total al produsului poate fi achitata in numerar si/sau cu card bancar, in functie de optiunea clientului.

 

Punctele nu pot fi schimbate in bani, nu sunt transferabile si pot fi acumulate doar pentru tranzactiile facute direct in cinematograf.

 

Dupa primul an de la data crearii contului punctele se reseteaza la 0; daca, dupa incheierea celui de-al doilea an de utilizare, titularul contului are puncte acumulate si nevalorificate, acestea se reporteaza pentru anul urmator in proportie de 50%; valabilitatea punctelor este de 1an calendaristic de la data tranzactiei.

 

Art. 6 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

 

Daca un card de fidelitate s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, posesorul acestuia trebuie sa anunte in termen de 48 de ore CineGOLD la adresa de e-mail marketing@cinegold.ro in atentia Departamentului de Marketing, in caz contrar asumandu-si intreaga responsabilitate pentru utilizarea ilegala a cardului. In baza datelor de identificare furnizate la achizitia cardului, se va anula cardul pierdut si se va inlocui cu unul nou. Punctele aflate pe cardul pierdut la momentul anularii, vor fi transferate pe noul card, care va fi transmis titularului in baza unui document de identitate.

 

Odata cu instiintarea respectiva, se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de Card. Participantul care isi pierde Cardul sau caruia ii este furat Cardul are dreptul la un nou card.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula oricand, orice card, dupa o perioada de 12 luni de neutilizare precum si cardurile care au fost utilizate cu incalcarea prevederilor prezentului Regulament sau a dispozitiilor legale.


Art. 7 Durata programului de fidelizare

Programul de fidelizare are durata nedeterminata, CineGOLD poate hotari in orice moment incetarea programului de fidelizare. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi comunicata cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data incetarii programului, in locatia CineGOLD intr-un loc vizibil si pe site-ul www.cinegold.ro.

 

Art. 8 Modificarea regulamentului

 

CineGOLD isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza prezentul regulament si se angajeaza ca astfel de modificari sa le faca publice in locatia CineGOLD si pe site-ul www.cinegold.ro cu 5 zile lucratoare inainte de a intra in vigoare modificarile facute.

 

Art. 9 Serviciul de relatii cu clientii

 

Pentru informatii legate de cardul de fidelitate (obtinerea, utilizarea sau reinnoirea, etc) va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: marketing@cinegold.ro in atentia Departamentului de Marketing.

 

Art.10 Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

 

Organizatorul prelucreaza date cu caracter personal cu privire la solicitanti (“Date cu Caracter Personal”) in scopul emiterii cardului de fidelitate si contactarea ulterioara a posesorului cardului in situatii legate de functionalitate, reinnoire sau comunicarea altor informatii relevante despre utilizarea Cardului de fidelitate, pe baza consimtamantului liber exprimat in acest sens de catre solicitant, la momentul completarii Fornularului de solicitare Card de fidelitate.

 

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679(GDPR). Mai multe detalii despre scopurile si legalitatea prelucrarii, precum si despre drepturile persoanelor vizate puteti afla din sectiunea dedicata a site-ului: www.cinegold.ro/gdpr/

 

Datele ce urmeaza a fi prelucrate de la posesorii cardurilor sunt cele completate in formularul de solicitare card. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate sau prin mijloace manuale, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de legislatia in vigoare.

 

Organizatorul a implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza sa de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 (GDPR), orice participant va putea exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

 

a. Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – de a obtine in mod gratuit, din partea SC CINE GOLD SRL, o confirmare a faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate, in conditiile Art. 15 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

 

b. Dreptul la rectificare asupra datelor – dreptul persoanei vizate de a cere in mod gratuit rectificarea datelor inexacte care o privesc, conform Art. 16 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

 

c. Dreptul de a sterge datele prelucrate- aveti dreptul de a solicita in mod gratuit societatii SC CINE GOLD SRL, stergerea datelor personale care va privesc, iar SC CINE GOLD SRL are obligatia de a sterge datele personale care va privesc, in oricare din urmatoarele situatii -datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate – retragerea consimtamantului pe baza caruia au fost prelucrate - datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, conform Art. 17 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

 

d. Dreptul de a solicita SC CINE GOLD SRL restrictionarea prelucrarii datelor personale- aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele cazuri – a prelucrarii inexacte -a prelucrarii ilegale – a exercitarii dreptului la opozitie, in conditiile Art. 18 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

 

e. Dreptul de portabilitate a datelor- reprezinta dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat manifestandu-va consimtamantul expres, in structura utilizata de noi in mod curent si totodata aveti posibilitatea de a transmite aceste date altui operator, putand cere transmiterea acestor date direct de la noi catre celalalt operator, daca acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, conform Art. 20 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

 

f. Dreptul la opozitie - reprezinta dreptul persoanei vizate de a se opune oricand, in mod gratuit, unei astfel de prelucrari, inclusiv crearii de profiluri, conform Art. 21 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

 

g. Dreptul de a se adresa cu o plangere Autoritatii de Supraveghere, in cazul in care apreciaza ca prelucrarea datelor cu caracter personal incalca regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

Participantii au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul privind prelucrarea datelor personale, fara ca retragerea sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului, pana la acea data.
In ceea ce priveste datele personale participantii au posibilitatea de a-si exercita oricare dintre drepturile mentionate, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresata Organizatorului la adresa din Sibiu, str. Lector 1-3 A – Incinta Mall Promenada sau la adresa de e-mail marketing@cinegold.ro.

 

In cererea formulata participantul poate mentiona daca doreste ca informatiile sa-i fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure predarea corespondentei numai personal.

 

Prin completarea formularului de obtinere Card CineGOLD, participantii isi exprima consimtamantul expres cu privire la respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si la inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a societatii SC CINE GOLD SRL in scopul mai sus declarat.

 

Totodata, participantii confirma faptul ca au fost informati cu privire la Datele cu Caracter Personal referitoare la ei, care urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate, si ca sunt de acord ca aceste Date cu Caracter Personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii Organizatorului. Datele personale solicitate prin formularul de inscriere au un caracter obligatoriu.

 

Refuzul de a furniza datele solicitate prin formularul de inscriere duce la imposibilitatea eliberarii cardului de fidelitate. In situatia in care posesorul cardului CineGOLD solicita stergerea datelor sale personale din evidentele Operatorului, de la momentul stergerii, Cardul de fidelitate va fi dezactivat, iar posesorul acestuia nu il va mai putea utiliza in cinematograful CineGOLD.

 

Datele solicitate prin formularul de inscriere nu se transfera in strainatate.

 

Art.11 Litigii Eventualele litigii aparute intre parti cu privire la prezentul Regulament Oficial se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente.